A nyers és növényi alapú étkezésről egyre többet hallunk manapság. Ez annak is köszönhető, hogy vannak jeles képviselői, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy egyre szélesebb körben ismert legyen ez az irányzat.
Varga István, a Nyers Séf egyike ezen személyeknek. Remekműveivel számos rendezvényen, workshopon és online felületeken találkozhatunk. Már számtalanszor bebizonyította, hogy a nyers és növényi konyha nem csak nagyon egészséges, de finom is. A vegánság egy életfilozófia, vegánnak az mondható, aki az állatok kihasználását minden téren elutasítja. Nem mindenki vegán, aki növényi étrendet követ, mert nem etikai megfontolásból teszi azt, és az élete többi részére nem terjed ki az állathasználat-mentesség. Amennyiben szeretnétek megtanulni és beépíteni a táplálkozásotokba a nyers és növényi alapú étkezést, akkor érdemes a Nyers Séf online kurzusábais betekinteni (www.nyerssef.hu, www.szepsegkonyha.hu). Többek között kiderül, hogyan kell otthon mandulatejet vagy növényi alapú túrót készíteni. Miért érdemes a mandulát vagy a diót áztatni fogyasztás előtt. Itt egész éven át együtt főzhettek Istvánnal. Sok nyers és növényi alapú recepttel, konyhai fortéllyal vár benneteket! További információ: Molnár Gréta, 30 604 9529, molnar.greta@jazmincom.hu
Foto: Cukkini spagetti. Jó étvágyat!