Exkluzív vacsoraesttel várja vendégeit a Gléda

Bíró Lajos séflegenda menüsora nyitja az őszi sorozatot. Gléda Vendéglő Buda – október 5., csütörtök 19:00

Vendéglős és Barátai néven indít exkluzív vacsoraest sorozatot a Gléda Vendéglő. Az első különleges gasztroélményt ígérő estén, október 5-én a séflegenda Bíró Lajos öt fogását kóstolhatja, aki asztalt foglal a budai étterembe, melyhez Kovács Antal háromszoros magyar sommelier bajnok választott italsort. Deli János vendéglős rég dédelgetett álmát váltja valóra idén ősszel, amikor útjára indítja a Gléda különleges vacsoraest sorozatát, amely a Vendéglős és Barátai nevet kapta. Az, hogy milyen is a „Jó” casino tojás vagy Lali rámen levese, és hogy pontosan mi is a milánói pacal „bébi angolnával”, arra október 5-én fény derül. Bíró Lajos ikonikus fogásai mellé a Vendéglős és Barátai vacsoraesten a háromszoros magyar sommelier bajnok Kovács Antal választotta az italsort. Az esemény moderátora, Szauer Judit lesz, akinek vezetésével a kulisszák mögé is bepillanthatnak a vacsora vendégei. 

Étel és italsor: üdvözlő ital: Gléda Hárslevelű Tradicionális Magnum Pezsgő (Tokaj – Erdőbénye) 2019üdvözlő falat”Jó” Casino Tojás – Eskol Pince Tokaji Frizzante Brut 2022 Lali Rámenlevese – Kancellár Birtok Somlói Prémium Juhfark 2020 Milánói pacal „bébi angolnával” – Kővágó Pince Mátrai „Tölgyes” Rosé 2020 Borjú „madárka” (Wellington) hamis szarvasgombával – Rubin Pince Dél-Balatoni Merlot „Phenomene” 2020 Somlói pavlova – H-négyzet Pince Mátrai Turán „Szelíd” 2021

A foglalásokat telefonos elérhetőséggel az info@gledavendeglo.eu -ra várjuk!

Related posts