Kávé mint desszert, mogyorós délutáni „nasi”?

A klasszikus eszpresszók mellett hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az ízesített kávék. Készíts mogyorós-citrumos cappuccino-t az új, Nocciola kávéból!

A megújult Nespesso Barista Creations kávékollekció tagjait szakértőink úgy alkották meg, hogy a kávéblend összetétele tökéletesen harmonizáljon a hozzáadott tejjel, miközben a csokoládé, a vanília, a mogyoró vagy a karamell ízjegyei is érvényesülnek. A recept alapján készíts magadnak egy ínycsiklandozó kávédesszertet! 1. Készíts meleg tejhabot! 2. Csorgass agave szirupot a csésze aljára! 3. Készíts a tetejére 40 ml NOCCIOLA (vagyis az új, mogyorós) kávét, majd öntsd a forró tejhabot közvetlenül a kávéra! 4. A tetejét diszítsd reszelt citromhéjjal és aprított törökmogyoróval! Élvezd a délutáni „desszertet”!

Related posts