Édes Gourmand kalandok újratöltve – A sima, a sós, a vörösborsos és a pörkölt babtöretes

… itt van például a 2108-ban Great Taste Award nyertes chocoMe Délice Carré!

A chocoMe saját fejlesztésű étcsokoládé receptúrájának táblás csokoládé változata, mely 4 különböző variánsban érhető el.

A „sima”: chocoMe Délice Carré 72,2% táblás étcsokoládé: A csokoládéra jellemző ízvilágban egy meggyőző, de nem tolakodó kakaóíz, domináns fanyarság, határozott piros gyümölcsökre jellemző íz, valamint egy nagyon hosszan elnyúló, kellemes utóíz.

A „sós”: chocoMe Délice Carré 72,2% táblás étcsokoládé Murray River sóval

Az ausztráliai Murray folyó sókristályai mintegy csillogó díszként mutatnak a csokoládé tábla felületén. Minden egyes csokoládéfalat egy-egy szikrázó meglepetés: a sópelyhek lassan olvadnak fel és tökéletes harmóniát képeznek az étcsokoládéval. A Murray River só természetes módon kinyert sópehely az ausztrál Murray folyó alatti ősi víztározókból. A mélyen fekvő lelőhelyen a víz nagyon magas ásványianyag-tartalommal bír, amelynek könnyed ízét köszönheti; illetve a vörös alga adja rózsaszínes színét a leheletvékony kristályoknak. A törékeny sóvirágok hamar elolvadnak a nyelven – igazán könnyedén fogyasztható sófajta.

A „borsos”: chocoMe Délice Carré 72,2% táblás étcsokoládé Kampot borssal

Igazi connoisseur csokoládé a méltán híres kampoti borssal fűszerezett kreáció. A kampoti vörösborsra jellemző, erőteljes gyümölcsös ízjegyek páratlan összhangban állnak az étcsokoládé határozott pirosgyümölcsös aromáival. Nagyhírű séfek szerint a világ legjobb borsfajtái közé tartozik a kézi szüretelésű kampoti bors (Kambodzsa), melyet újból felfedeztek a 2000-es évek elején. Méltán híres, rendkívül csípős ízének köszönhetően, kifejezetten erőteljes gyümölcsös ízjegyekkel rendelkezik, valamint erős fűszerességgel.

A „töretes”: chocoMe Délice Carré 72,2% táblás étcsokoládé pörkölt kakaóbab törettel

Egy tábla csokoládé azoknak akik csak akkor elégedettek, amikor határozott, domináns kakaós ízekkel kényeztetik magukat. A kakaó minden intenzitása randevúzik az ízvilág kialakításában kulcsfontosságú pörkölésből születő aromával!

 

Related posts